Friday, 18 March 2011

setelah 2 hari

setelah 2 ari gado..ermmm..xmampu utk kate pape la
kalo iktkn slalo je gado
tp sejak DIA posting ke sabah, da jarag gado
mls la nk gado2 ni tp yela kn..mcm mn nk elak care gado
pk2 balik, bende kecik je pon


aku ni pantag ciket..
1st- kalo aku wt pape utk DIA ke..fmly DIA ke..
DIA xhargai pe aku buat..
mksud aku mcm~~

'bagos la syg ni..gni br layok jd menantu yg baik..syg syg..
meh nk cium ciket..mmmuuuaaahhhh'

haaa..kn sdap cket dgr..ati aku pon berbunge2..
bukn nk pe sgt pon..
nk kate2 manje dr DIA aje..slh ke??

2nd- kalo xsmbg balik msg yg terhenti sparoh jln
(kalo msg penting2 la~~)
haaa...cnth nye mcm ape yg terjadi
yelaa..ptg 2 aku msg la ckp aku de bli somethin tuk HIS MUMMY
tp DIA diam..ok la..
aku phm sbb time 2 adalah ms tuk DIA men badminton n pegi masjid
lwt mlm br msg tp xde lak nk komen sal aku bli brag 2..
aiiii..aku da mule wt prangai laa..
bile DIA ty pesal wt prangai
aku ckp la psl pantag aku ni kn
blh pulak DIA kate aku xikhlas..
da agak da msti DIA akn kate mcm gni
cedih sgt2...isk3

aku bukn ape..aku nk la DIA ckp 'makin lame makin syg ke'
haaa...bunge jgk ati ni..
xkn la aku xikhlas bli sume 2..
agak2 la cik ABG oiii..
ke DIA da bosan ngn aku???
da bosan ke...TOLONG JAWAB!!

background blakag 2 ignore je la k..hihi..beze DIA time kecik n besar






No comments: