Saturday, 12 March 2011

weDDing TimE:)

waaaa!!nk kawen jugak..
ni haa kwn bek aku kawen..

                  sama cantik kn3

mcm syok je..jelez woo..
aku skrg ni xleh la tgk org kawen..
nk kawen jugak..
tersangat2 nk kawen..hahaha (gile gatal)
dan mcm bese la kwn2 merende' haku of cos la lily n ain..

                                                kami b3 cube utk amek berkat..hihi

tp nye~~~
waaa!!aku menyepoil kn majlis ana td..
isk3..mn la aku nk pasan de bunge telur kat bwh tuhh..
da r aku bwk adiah bukn men besa..(tv plasma la konon nye)
yela kn..of cos la aku tanak kalah..hahaha
time nk bg kat die 2,terlanggar abeh sume..
sume JATUH!!!
oh tidak..sume gelakkn aku..(sowy ana..sowy umi..hehe)
pastu diorg kuar tuk sesi potog kek, aku da xbrani dekat..
tkt aku langgar kek tu pulak,abeh la aku..
cuak gler beb..aku pon xphm pesal aku lak yg neves semcm..
cm pelik je..ermmmm...npe ekkk...ade sbb nie tp xtau ape..


then, kami ke next station..kwn dak kecik lak kawen..
bergerak la kami ke cendering..
pasangan baru umo 22 taun..same baye..
sorg blaja UMT, sorg blaja JEPUN
amek ko nurul...lg la ko jelez kn..
yela..dak umo 22 taun pon da kwen..
ko ado???
pk2 balik,diorg mude sgt..(elehh..mcm la ko 2 tua..br 23taun..huhuhu)
tp nye, aku percaye umo xmen peranan sgt..
yg penting, buleh pgg tgjawab yg besar 2..moge2 bahagia la..amin..
dan d sebabkn umah die tersangat la tantek n aku xbrani nk masuk,
terpakse la bgamba kat luar umh je..hahaa

                                                      ni la umh nye tp dr tepi je la

                                                    aku yg cantik..luv dis pic..so nice

                                             ni la dak kecik yg sntiasa menemaniku

da hmpir kol 6..nk wtpe ekk..
nk balik mcm awl lg..so aku meneruskan survey aku d BUTIK PENGANTIN
terkezut x kwn2??hahaha..
survey je k..xde pape pon..lalalalala
terpakse survey awl laa..
mjlis INSYAALLAH buln 11 ni..
cikAbg 1/4 balik..itu pon 3ari aje
raye xbalik..mjlis buln 11 nti pon xbalik..
so terpakse la survey awl2..
blh la die balik nti, tunjuk kat die bkenan ke x..
kalo on, smpi ms nye nnti trus book..

ermm..
tp mcm sush laa..ntah..xde yg betol2 bkenan d ati..
ni 1 helai bj yg aku try td..
mcm xsuke tp sj je la mengade nk test..

                                                   mcm gemok je napok...ermmmm...

ni la ape yg terjadi tuk ari ni..
suke la de blog ni sbb mcm2 aku leh cite..
kire cm diari aku jgk la
sbb aku ni byk bende yg pendam
so dgn care ni blh la aku share ngn org..luahan prasaan..
caosinchi!!

2 comments:

il ya na said...

nuru bln sebelas majlis ape? tunang ke kahwin. aku konpius neh mu bkn dah tunang ke. btw jemput join contest gambar saya cantek anjuran cik syarafina ;)

Coco Crunch said...

sp yg ckp??xyah caye la..