Tuesday, 19 July 2011

aku pregnant?????




jeng..jeng..jeng....takdo makno nyo!!





tadi tetibe lak dh aku gastrik..lepas mkn ubt, aku smbug keje la kn..lepas 2 aku rs cm badan aku lemah semcm..nafas pon sesak..xtau nape..tetibe AKU NK PITAM!!muke da pucat..aku gtau slh sorg pekerja aku nk rest..da xleh diri da ni..lebih2 lagi time customer tgh serbu masuk kafe..lagi la aku kesian nk tgl dak2 len wt keje..aku lak best p tido kat surau kn..tp aku lagi kesian kalo ttibe drama kuch kuch hota hai ditayangkn di khalayak ramai..haaa...cmne kalo ttibe haku pegsan kat situ..lagi haru kn..

aku pon p la blakag kat dapo..jalan ke hulu ke hilir dgn harapan muke ku kembali normal dan cantek seperti slalo..lalalala...pas2 aku kuar p depan balik..igt nk la lyn customer kn..ayt mcm GRO je aku ni..kihkihkih..tp bile aku tgk je customer bak ikan sardin dalam tin, aku kembali khayal!ttibe lak nk muntah..muke pucat balik..ape mslh la...

tibe2 ade customer ty ' nurul kenapa..muke pucat semcm je ni?'  aku pon dgn slumber trus baling je plastik kuag ajar kn...sory kak..xtahan sgt..trus blah ke toilet n muntah2.. pas2 aku p surau, tido, trus lena beb..adoiii..tp kejap je la..dlm 15minit aku masuk balik sbb da rs ok cket..

kebetulan lak akak 2 pon nk byr..die ty lagi ' awk kenapa td'..ckp la xtau nape nk muntah, pening tgk org ramai sgt..slalo xmcm ni..tibe2 soalan ceput mas da kuar..' awk rs mcm mn?pening tgk org ramai sgt ekk..da kwen blom?p la cek'..ya ampun kak..saya suke soalan akak ni..suke sgt..kalo mr.K saya ade td, mst die trus p blakag kat dapo, nari poco2 sambil gelak mcm pak cik ni..same je..hahaha...


AKAK!!I'M STILL SINGLE BUT NOT AVAILABLE LAAAA~~~~aishhhh..kalo akak ckp mcm ni time saya da kawen, konfem trus lari p klinik tau..hadoiiii

2 comments:

ekmal said...

da kawen ke lom? :P

Norul said...

hahaa..blom la dear..la..caye ke..aka 2 slh phm je..lgpon xkn la..i tgh !@#$..impossible la..td mmg xsehat sbnrnya