Monday, 18 July 2011

i'm fallin in luv..saranghae!

aku mmg giler dgn korea..adoiii..
kalo dpt blaja kat sane kn best..
mcm bakal adik ipar gue..hihihi..
bulan 9 nti fly ke korea..dpt blaja kat sane..
da la nm U die mcm nama plakon dalam cite MY SASSY GURL tuhh~~



 SOON CHUN HYANG UNIVERSITY..university yang specialized in medical and biomedical sciences..

west door of soonchunhyang university

lebih kurang mcm ni la U die..dekat lereng bukit..nice view..
ni die nye entrance hostel..mewah kn..
haa angah..nti angah akan blaja kat sini..amcm, ok?
 
kalo la skrg ni aku stil stay at kL, konfem aku da khatam blaja bahase korea..
ini da balik GANU KITE, celah mn la aku nk blaja kn..
nk join jugak!!!

last sekali..
aku hidangkn korang dgn klip video fav aku..
from CNBLUE and FT.ISLAND

video

video

hope u guys enjoy wif dis clip video..
peace!!

4 comments:

Puteri Berangan said...

untung r die..huhu

kim heeruul said...

eh.minat korea gak..?haha
hope kamu dpt bljar kat sane..hehe..amin..=)

Norul said...

mmg untug..kite yg nk, mkn asap kapal terbag je la..

Norul said...

i hope so dear..jom ah p same2..syok woo..bleh kite menggila kat sane..ade jugak geng..haha