Sunday, 10 July 2011

i'm speechless

mR.k : ermmm..abg ade sumthin nk gtau ni tp perlu ke ek nk gtau??
aku : hish..benci tau..slalo mcm ni..geram nye...(dlm ati, makin geram makin syg sbnrnya..hihi)
mR.k : xperlu la..xsurprise nanti..mmuuaahhhh!
aku : b..plz~~~~
mR.k : hahaha...27.8 syg mesti ade kat KL tau..
aku : haaaaaa????syg balik ke???kate tiket mahal..kene standby la..nk braye kat samporna la..b men2 ekkkk~~~
mR.k : hahaha..mmg la mahal tp pikir la jugak kat budak kecik ni..nti nk braye ngn sape..karag mlm raye xpsl2 col tepon ngs2..da 4 taun kite braye same2..xkn raye ke 5 ni ttibe lak xraye same.mst syg rs len kn...kn abg da jnji xnk buat syg ngs...


yes!!!!its true!!mmg die xpenah menghampakan aku n sejak die janji da xnk buat aku ngs aku pon da lupe taun yg ke bpe tp da lame la, sejak itu smpai skrg die da xpenah buat aku ngs.sntiasa buat aku tersenyum dan plg aku suke, dr kitorg mule2 kapel smpai skrg, die adalah sorg guy yg full of surprise..t'sgt suke buat surprise n air mate aku slalo mengalir kerana terLALU gembira dan terharu...kuar la jugak air mate kn..die sgt la kiut n comel stiap kali buat surprise..same je cm kucing ni..hahaha...
mR.k akan terbang ke mana sj demi aku..tankz a lot honey
sbb 2 slame ni aku da xbleh ngn org len..xde niat pon nk cari pengganti die sampai bile pon..hy mR.k yg memahami aku, tau ape yg aku nk n tau ape yg aku harapkan..

hati aku da terkunci utk lelaki len bcoz~~~
norul hidayah loves u n will owez loves u more than u loves me..hihihi..aci x???
last but not least~~~~~
 
 

2 comments:

anismelon said...

wah..best nye..kalo lah anis ade bf yg cm nie..hurmmm..pepon moga berkekalan yup..:)

Norul said...

tankz anis..tp nk sampai ke tahap ni,mcm2 kene hadapi tau..kene byk sabar..1 ari nti mst anis jumpe guy cmni..