Tuesday, 1 January 2013

new life in 2013

SALAM 2013 semua. Orang lain berazam, kita pon nk ade azam jugak kn. Azam tahun ni nk improved blog ni menjadi blog business tapi masih lagi dalam learning process. Entah la kenapa aku nk sangat berjaya dalam business ni tapi itu lah ' BUKAN SENANG NAK SENANG '.. Prinsip yang selalu aku pegang selama ini..

Tahun ni aku janji akan selalu update blog supaya korang sume alert dengan semua update tentang business ni..Nanti kalau ade item yang kamu semua berkenan, boleh la shopping dengan kami ok..

                          ** Jangan lupe LIKE page kami sebagai tanda sokongan anda **

                                 http://www.facebook.com/NoZeFashionDesign?ref=hl





Sebelum lupa, kami ada buat contest..OUR FIRST CONTEST..Jemput join semua nya yea...


No comments: