Thursday, 16 August 2012

AVAILABLE NOW!!CUSTOM MADE MAXI SKIRT

assalamualaikum semua..dah hampir pukul 3 pagi baru boleh nk update blog ni..
yela..time sunyi macam ni la baru ade idea nk tulis ape dalam blog usang ni..
sekarang ni, NoZeFashionDesign dh launched produk baru tau..

CUSTOM MADE MAXI SKIRT
skirt ni tailor dh jahitkan ikut standard saiz yang nurul dh bagi...i mean standard saiz untuk saiz S, M dan L...
so, kalo saiz yang dh ade ni xmuat dgn body korang, korang boleh inform nurul dan nurul akan mintak tailor jahitkan yg baru ikut measurement yang korang bagi..
just bagi u'll punye WAIST and LENGTH measurement dan kaler ape yang korang nk..
selebihnye kami yg akan uruskan..
biasa skirt akan siap SEMINGGU selepas korang bayar tetapi bergantung kepada schedule tailor jugak la..

LETS CHECK THIS OUT!!

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (AVAILABLE)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (AVAILABLE)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (AVAILABLE)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (SOLD OUT)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (AVAILABLE)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (AVAILABLE)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (SOLD OUT)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (SOLD OUT)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (SOLD OUT)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (SOLD OUT)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (SOLD OUT)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (AVAILABLE)



p/s SAPE2 YG NK CUSTOM, DI BAWAH ADALAH 10 PILIHAN KALER YANG ADE..KORANG BOLEH PILIH...YANG ATAS NI ADALAH YG SUDAH SIAP DI JAHIT (READY STOCK)..SEBARANG PERTANYAAN DAN ORDER, PLS EMAIL KE noze136@gmail.com ATAU FEEDBACK SECEPAT MUNGKIN, BOLEH HUBUNGI 0196036497 (SMS ONLY)
























Monday, 6 August 2012

4 tahun 11 bulan

xsabar nk tgu kol 12..genap 4 tahun 11 bulan aku n die..
makne nye bulan depan la genap 5 tahun kami bersame
mcm2 dugaan tp alhamdullh sume ok..
itu pon 2 taun pertama stil tunggag langgag jugak
tp la kn...betol la org kate
kalo jodoh kuat, dugaan mcm mn pon tetap jugak dpt bertahan
dulu muda lagi..itu yg kejap on kejap off
tp skrg da xmampu berpisah..
syukur d kurniakn lelaki mcm WAN MOHD KHUZAIFAH WAN AZLI






dulu tiap kali 13hb, msti ktorg wish..hahaha..
mcm giler pon ade tp da terbiase
last2 da xlarat..
dengan sendiri nye da stop wish tiap2 bulan
KECUALI 13 JUNE...
yang ni kalo xwish, mmg kene sule la!!
pikir2 balik kn..dulu ktorg byk gler kot tarikh yg WAJIB wish
aku pon da xigt sbb skrg tgjwab len byk lg..hahaha
yg penting skrg hy 3 tarikh yg wajib ktorg wish
  1. besdey aku 22 julai (1988)

  2. besdey die 3 mac (1986)

  3. anyvesary ktorg 13 june (2006)

  4. anyvesry kawen insyaAllah same ngn tarikh kapel.taun je xtau bile
yg plg dasyat, sume tarikh ni ktorg xpenah berpeluag utk sambut..haahah
nk wt mcm mn..xpenah duk dekat..mcm mn nk sambut..
tp ok gak..tgu tawen t lah br syok..
at lis de jugak bende nk wt bile kawen t
kalo time kapel sume da wt, t tawen bosan lak..
xgitu????


lg 1 persoalan kitorg..nama anak..hahahaha
yela..cube korag tgk nm die..panjag kot..
t of cos la nm anak aku pon kene ade WAN kat depan
penuh 1 i/c sat gi..
ermmm...
  • wan mohd adam itqan bin wan mohd khuzaifah

  • wan mohd danish danial bin wan mohd khuzaifah

  • wan norul aishah bin wan mohd khuzaifah

  • wan norul batrisya bin wan mohd khuzaifah
 giler panjag!!!!
so abg..kite kene pikir balik la nm ank kte..hihihihi..
cian diorg nti..
OK??????






NozeFashion Design

sekarang da pukul 1.54am..sies xngantok..tunggu sahur la kn..ya Allah...da berabuk rupenye blog nurul ni..dari taun lepas xde update pape pon..sebenarnye banyak cite spanjang taun ni tapi xsempat nk la update, mengadap depan pc ni..yela kn..dlu keje customer service, keje xtentu masa..mana ade masa nk mengadap je depan laptop ni..skrg mak da kawen uuuuuuu.........so banyak la masa nk luangkn lebih2 lagi mak da benti keje..jadi surirumah sepenuh masa kau nyahhhh~~~

pejam celik da 2 bulan nurul kawen...for sure korang sume da baca entri percintaan kami kn..dan akhirnye kami ke jinjang pelamin jugak..skrg nurul kat sabah, follow asben sbb die keje sini..kat lahad datu...di sebabkan bosan duk umh xde buat ape, nurul terpikir la nk buat business online yg dh lame terbengkalai plan ni...

sebenarnye nurul da lame plan nk buat business tp masalah dgn modal...bile da kawen ni, suami ade senang...bukan ape, die blh support kite..bagi modal sikit...nurul pulak jenis suke fashion ni..tgk org pakai cantik, nk cantik jugak...so, dgn inspirasi yg nurul dapat daripada amatan sekeliling, nurul tubuh la business online yg bernama ' NozeFashion Design '

dalam ni ade la tudung, skirt dan dress yg belum ni di reveal..masih lagi tersimpan rapi dalam buku azimat nurul..for this time being, nurul baru jual skirt dan tudung..tu pun tudung tinggal lagi berapa helai je..yg lain semua da sold out...dengan limited stok yg ade, plus page nurul tu pon baru je di create, nurul rase syukur alhamdulillah dgn rezeki yg Tuhan bagi ni...lepas raye insyaAllah akan launch 1 dress baru drpd nurul..dress ni nurul design raye taun lepas dan suruh fav tailor nurul dari johor yg jahit..hasil nye sangat la AWESOME!!so nurul rasa xsalah nurul cube jual dgn sikit inovasi..ikut peredaran dan trend skrg la kan..

pape pon korang boleh la visit my page http://www.facebook.com/NoZeFashionDesign

** nota kentot - jangan malu nk tawar menawar..i dun mind to consider on it..jgn malu untuk like my page and share it with ur frens and fmly...tanks a lot!!

contoh skirt yg nurul jual..pape blh PM nurul