Tuesday, 1 January 2013

new life in 2013

SALAM 2013 semua. Orang lain berazam, kita pon nk ade azam jugak kn. Azam tahun ni nk improved blog ni menjadi blog business tapi masih lagi dalam learning process. Entah la kenapa aku nk sangat berjaya dalam business ni tapi itu lah ' BUKAN SENANG NAK SENANG '.. Prinsip yang selalu aku pegang selama ini..

Tahun ni aku janji akan selalu update blog supaya korang sume alert dengan semua update tentang business ni..Nanti kalau ade item yang kamu semua berkenan, boleh la shopping dengan kami ok..

                          ** Jangan lupe LIKE page kami sebagai tanda sokongan anda **

                                 http://www.facebook.com/NoZeFashionDesign?ref=hl





Sebelum lupa, kami ada buat contest..OUR FIRST CONTEST..Jemput join semua nya yea...


Thursday, 16 August 2012

AVAILABLE NOW!!CUSTOM MADE MAXI SKIRT

assalamualaikum semua..dah hampir pukul 3 pagi baru boleh nk update blog ni..
yela..time sunyi macam ni la baru ade idea nk tulis ape dalam blog usang ni..
sekarang ni, NoZeFashionDesign dh launched produk baru tau..

CUSTOM MADE MAXI SKIRT
skirt ni tailor dh jahitkan ikut standard saiz yang nurul dh bagi...i mean standard saiz untuk saiz S, M dan L...
so, kalo saiz yang dh ade ni xmuat dgn body korang, korang boleh inform nurul dan nurul akan mintak tailor jahitkan yg baru ikut measurement yang korang bagi..
just bagi u'll punye WAIST and LENGTH measurement dan kaler ape yang korang nk..
selebihnye kami yg akan uruskan..
biasa skirt akan siap SEMINGGU selepas korang bayar tetapi bergantung kepada schedule tailor jugak la..

LETS CHECK THIS OUT!!

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (AVAILABLE)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (AVAILABLE)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (AVAILABLE)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (SOLD OUT)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (AVAILABLE)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (AVAILABLE)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (SOLD OUT)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (SOLD OUT)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (SOLD OUT)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (SOLD OUT)

AVAILABLE IN SIZE S, M, L
LENGTH 40''

S = WAIST 27'' - 27.5'' (SOLD OUT)
M = WAIST 30'' - 30.5'' (AVAILABLE)
L = WAIST 33'' - 33.5'' (AVAILABLE)



p/s SAPE2 YG NK CUSTOM, DI BAWAH ADALAH 10 PILIHAN KALER YANG ADE..KORANG BOLEH PILIH...YANG ATAS NI ADALAH YG SUDAH SIAP DI JAHIT (READY STOCK)..SEBARANG PERTANYAAN DAN ORDER, PLS EMAIL KE noze136@gmail.com ATAU FEEDBACK SECEPAT MUNGKIN, BOLEH HUBUNGI 0196036497 (SMS ONLY)
























Monday, 6 August 2012

4 tahun 11 bulan

xsabar nk tgu kol 12..genap 4 tahun 11 bulan aku n die..
makne nye bulan depan la genap 5 tahun kami bersame
mcm2 dugaan tp alhamdullh sume ok..
itu pon 2 taun pertama stil tunggag langgag jugak
tp la kn...betol la org kate
kalo jodoh kuat, dugaan mcm mn pon tetap jugak dpt bertahan
dulu muda lagi..itu yg kejap on kejap off
tp skrg da xmampu berpisah..
syukur d kurniakn lelaki mcm WAN MOHD KHUZAIFAH WAN AZLI






dulu tiap kali 13hb, msti ktorg wish..hahaha..
mcm giler pon ade tp da terbiase
last2 da xlarat..
dengan sendiri nye da stop wish tiap2 bulan
KECUALI 13 JUNE...
yang ni kalo xwish, mmg kene sule la!!
pikir2 balik kn..dulu ktorg byk gler kot tarikh yg WAJIB wish
aku pon da xigt sbb skrg tgjwab len byk lg..hahaha
yg penting skrg hy 3 tarikh yg wajib ktorg wish
  1. besdey aku 22 julai (1988)

  2. besdey die 3 mac (1986)

  3. anyvesary ktorg 13 june (2006)

  4. anyvesry kawen insyaAllah same ngn tarikh kapel.taun je xtau bile
yg plg dasyat, sume tarikh ni ktorg xpenah berpeluag utk sambut..haahah
nk wt mcm mn..xpenah duk dekat..mcm mn nk sambut..
tp ok gak..tgu tawen t lah br syok..
at lis de jugak bende nk wt bile kawen t
kalo time kapel sume da wt, t tawen bosan lak..
xgitu????


lg 1 persoalan kitorg..nama anak..hahahaha
yela..cube korag tgk nm die..panjag kot..
t of cos la nm anak aku pon kene ade WAN kat depan
penuh 1 i/c sat gi..
ermmm...
  • wan mohd adam itqan bin wan mohd khuzaifah

  • wan mohd danish danial bin wan mohd khuzaifah

  • wan norul aishah bin wan mohd khuzaifah

  • wan norul batrisya bin wan mohd khuzaifah
 giler panjag!!!!
so abg..kite kene pikir balik la nm ank kte..hihihihi..
cian diorg nti..
OK??????






NozeFashion Design

sekarang da pukul 1.54am..sies xngantok..tunggu sahur la kn..ya Allah...da berabuk rupenye blog nurul ni..dari taun lepas xde update pape pon..sebenarnye banyak cite spanjang taun ni tapi xsempat nk la update, mengadap depan pc ni..yela kn..dlu keje customer service, keje xtentu masa..mana ade masa nk mengadap je depan laptop ni..skrg mak da kawen uuuuuuu.........so banyak la masa nk luangkn lebih2 lagi mak da benti keje..jadi surirumah sepenuh masa kau nyahhhh~~~

pejam celik da 2 bulan nurul kawen...for sure korang sume da baca entri percintaan kami kn..dan akhirnye kami ke jinjang pelamin jugak..skrg nurul kat sabah, follow asben sbb die keje sini..kat lahad datu...di sebabkan bosan duk umh xde buat ape, nurul terpikir la nk buat business online yg dh lame terbengkalai plan ni...

sebenarnye nurul da lame plan nk buat business tp masalah dgn modal...bile da kawen ni, suami ade senang...bukan ape, die blh support kite..bagi modal sikit...nurul pulak jenis suke fashion ni..tgk org pakai cantik, nk cantik jugak...so, dgn inspirasi yg nurul dapat daripada amatan sekeliling, nurul tubuh la business online yg bernama ' NozeFashion Design '

dalam ni ade la tudung, skirt dan dress yg belum ni di reveal..masih lagi tersimpan rapi dalam buku azimat nurul..for this time being, nurul baru jual skirt dan tudung..tu pun tudung tinggal lagi berapa helai je..yg lain semua da sold out...dengan limited stok yg ade, plus page nurul tu pon baru je di create, nurul rase syukur alhamdulillah dgn rezeki yg Tuhan bagi ni...lepas raye insyaAllah akan launch 1 dress baru drpd nurul..dress ni nurul design raye taun lepas dan suruh fav tailor nurul dari johor yg jahit..hasil nye sangat la AWESOME!!so nurul rasa xsalah nurul cube jual dgn sikit inovasi..ikut peredaran dan trend skrg la kan..

pape pon korang boleh la visit my page http://www.facebook.com/NoZeFashionDesign

** nota kentot - jangan malu nk tawar menawar..i dun mind to consider on it..jgn malu untuk like my page and share it with ur frens and fmly...tanks a lot!!

contoh skirt yg nurul jual..pape blh PM nurul 


Friday, 22 July 2011

kisah KAMI...part 3..akhir sudah....

patot la aku tepon die xagkat..rupenye die tido....hishhh..bengag betol..kite da la tgh cedih kne tengking, die syok pulak tido..pas2 die col aku byk kali tp aku xagkat..yela...nm pon da putus kn..mls la..konon nye nk lari dr die la...die ty pesal ttibe mtk putus..aku diam je..last2 die tau jugak sume ni punce dr mak die..kazen die yg bgtau sbb time mak die col 2, mak die ade kat umh kazen nye..time die mrh aku 2, sume kazen mrh mak die sbb sukati je nk tengking2 ank org...kazen die la yg bgtau...ermmm....tp kputusan yg di buat oleh mr.K, aku lgsung xpenah terpikir die blh buat mcm 2..korang tau x...die xbalik umh slame 3ari smpai mak die risau, sampai mak die terpakse time aku, bru la die balik...betape die sygkn aku sampai mcm 2 skali...aku sndiri xsagke..die ckp die xsgop kilangan aku...die akn pertahankan jugak cinta kami wlao mcm mn skalipun..aku sgt terharu tp mcm mn pon, aku tetap xstuju dgn ape yg die buat..bleh jd ank derhaka tau..aku suh die mtk mf...korag tau, die balik umh pon time pagi die nk balik ke melaka..die balik, mandi2, kemas bj dan trus bertolak balik ke melaka..time 2 mak die ngs woo..motif????aku pon xleh describe samada mak nye ngs sbb ank nye sgop wt cm2 @ xsagke gado ngn ank sndiri sbb pompuan..aku???korag describe la sndiri mcm mn prasaan aku ms 2..kejam sgt aku ni..aku rs cm aku jahat sgt..aku xleh time..lame kot aku nk time hakikat nihh...lame2 kami ok..hubungan aku ngn mak die pon ok...aku bahagia smpai skrg...

dan akhirnya aku tau knape mak die berprangai mcm 2...mr.K adalah ank sulog pd 7 adik bradik..fmly diorg bukn org senag..so nk d pendekkn cite, mak die riso pelajaran terabai dek cinta..tp caye lah..kami lagi bersemangat tuk blaja sbb kami nk capai sume impian bersame kami..kami byk sgt impian..kalo xblaja pandai2, mcm mn impian 2 nk terlaksana kn...kami da jnji mcm2 dan sume 2 akn terlaksana xlame lagi...i'Allah...

kisah ms kami semester 3 ni cukup tragis..sume silap kami..silap kerana kami tersangat sempoi..silap kami terlalu menganggap kami ni kwn bek dr kapel..silap kami kerana tidak menghormati hubungan cinta ni..silap kami xmenghormati antara 1 sama lain..time gado, perkataan seperti sial la ko, g mampos la ko, ko g jahanam la, babi, setan, sume yg terok2 sume kuar..xde yg kami xsebut kalo time gado..nasib bek xmkn penampar je..terok kn...sbb kami nk sume org nampak kami ngam, kami bleh jadi kawan yg membuatkan kami berlagak mcm kawan,bukn kapel..sume ni silap besar..bile gado, msg2 ego, xnk pujok..ntah la...smpai 1 tahap d mana aku da hilang rs rindu, rs cinta, rs marah..sume rasa aku da xingat...hati aku da jadi batu sbb panas baran ni...sampai 1 tahap, aku da xleh tahan dgn sume ni..aku mtk putus...selama 6bulan kami putus, kami masih lagi berkawan tp aku tau die masih cintakan aku dan aku pon jauh d lubuk hati aku masih cintakan die..mn tak nye...tiap2 minggu die dtg shah alam, lepak ngn aku..mcm mn aku nk lupe die..spnjag 6 bulan kami clash, aku ade kenal bbrapa laki len tp die jugak tmpt aku mengadu...akhirnya aku yakin yg aku mmg xleh idop tanpa die dan kami pon kapel balik..kami same2 janji xkn ulag silap yg same, jgn senang ucapkan perkataan PUTUS, hormat diri msg2, jage hubungan cinta ni seolah2 kami jage hubungan suami istri...kami betul2 berubah dan kami sgt bahagia...

skrg...........da hampir 6 taun kami bersama dan kami akan tamatkn zaman bujang kami xlame lagi..kami bersyukur ke hadrat ilahi dgn kurniaan ini ya Allah..peliharakan lah hubungan ini agar kami trus dpt bersama hingga akhir hayat...amin~~~~

THE END.....

Thursday, 21 July 2011

kisah KAMI...part 2

salam derr..wahhh..mlm ni islamic cket..ttibe bg salam..bagos ape..kne amal slalo mcm ni..dahulukan dgn salam..kn3...ni haaa...nk sambung cite smlm..ramai da tertanya2 kn sal cinta kami ni..hahah..mcm la hebat sgt kn..ok2..jom ikuti sambungan nye..........
~~~

~~~
~~~

~~~
nk mule dr mn ekk..ok2..selepas jumpe kali pertama kat pantai 2 kn, kami makin lame, makin rapat dan makin giler..aku pon makin syg kat die..spnjang staun aku blaja matrik kedah, 2x kami jumpe..1x die dtg kedah, 1x aku pegi melaka..xtermasuk yg 1st dating la..rindu mmg rindu tp gitu la..pk blaja la dulu..spnjang setaun ni, mcm2 dugaan kami lalui..contoh???ermm..aku pasang lain..die pasang lain..hahaha..KANTOI SUDAH.............*malu jap..dusshhhhhh....kehkehkeh...aku ni xpandai menipu..so aku dgn rela hati je mengaku dgn sp aku kapel..baik x caye????hahaha..last2 rupenye laki yg aku kapel 2 adik kwn die..hahahaha...jauh betol pegi nye yea...adik kwn die a.k.a ank kwn mak ayh die...hahaha..fmly diorg n fmly dak boy 2 kwn rapat maaaa~~~mn gua tau maaaa~~~~die pulak mcm mn bleh kantoi????abg aku yg bgtau..baik kn abg caye....abg mn sgop tgk adik die kene tipu beb..da r yg menipu 2 kwn sndiri kn..kwn bek pulak 2....citenye mcm ni......kami gado..gado besar..pasal ape aku pon da lupe..aku col xagkat, msg xbalas..pas2 die tepon balik ckp nk p tenangkn pikiran sat...ok la..time la..tp aku xpuas ati..aku tepon abg aku..ty mn mr.K aku ni pegi..tlg la tgk kn die..jwpan abg aku ape korag nk tau???


' mu xyah nk susah2 pk kn mamat 2..die tgh syok kuar ngn awek die..mu duk ngs2 kat sane..dah2..xyah buag karan'...*aku sentap!!!!!

aku dpt tau die merempit dr melaka ke uitm shah alam sbb nk jumpe awek no 2 yg blaja kat sane time 2...cedih beb!!!!sanggop nye die...isk3....jauh 2...xleh time!!!awat die xmerempit ke kedah je jumpe haku..ade pekdah jugak kn..tp nye..cinta ni perlukan pengorbanan dan tolak ansur..yela..korang pk la kn..aku pon penah buat silap yg same kn..bile die pon buat mcm ni jugak, aku xde la angin sgt..aku maafkn die sbb aku pon silap..kami same2 mtk mf dan same2 let go gf n bf masing2...sbb kami terlalu syg dgn hubungan kami ni...


sblm aku lupe..aku xgtau lagi kn mcm mn mr.K dpt no fon aku kn..mcm ni..lepas aku abeh spm, aku keje part time kat 1 restoran ni..abeh keje kol 12 tghmlm..so slalo nye abg aku la yg amek..aku pon xtau ms bile abg aku dtg amek aku ngn kwn2 die termasuk la mr.K aku ni..ms 2 la die nampak aku...

mr.K : sop..adik mu 2 bukn ke dak skolah !@#$$
abg: yela..nape, knl ke?
mr.K : kenal la..junior aku 2..cantek jugak.pengsan jap..kehkehkeh.wehh..bg no fon bleh?aku nk kenal..
abg: kalo mu rs bleh ngorat die, try ah...tankz bro..sbb lu la wa bahagia skrg..mmuaahhh..haha

p/s  abg aku ngn mr.K satu U..kos lain2..tp diorg ade kelab budak trganu kat U diorg..sumenye rapat...itu yg knl 2..nama pon jodoh kn..alhamdulillah...

lepas 2, alhamdlh aku dpt blaja kat uitm shah alam..so dekat la cket ngn melaka kn..2jam je kalo nek bas..slalo la kami jumpe dan die pon slalo la dtg shah alam..mmbe2 die pon ramai duk shah alam..time ni kami bahagia sgt..lepak same2..slalo aku ikt die lepak ngn kwn2 die..die gtau suke bwk aku lepak same sbb aku da jadi cm geng die..geng die pon slesa ngn aku..bleh gurau sakan..

aku kat shah alam 3taun..so bile d PLUS kn, 4taun la kami kapel kn..spnjag 4taun ni,dugaan plg berat bile mak die tentang hubungan kami dan kami putus selama 6 bulan masa aku semester 3 sebab kebodohan masing2..masa ni hidup aku tunggag langgag beb..xtentu arah..pointer aku jatuh terok..result aku masa sem 3, aku dpt 1.98..korang bygkn mcm mn idop aku tanpe die..aku giler beb..aku jadi liar..selama ni die yg bimbing aku..die yg slalo igtkn aku soal agame, hukum hakam, soal hidop..semuanya...die tmpt aku bergantung..aku xmalu tuk mengaku yg AKU XBLEH HIDOP TANPE DIE...

soal mak die????ermmm...aku sbnrnye xtau yg mak die xtau pasal kitorg..die xpenah gtau pape pon...satu ari ni, kami masing2 kat kg..cuti semester..aku ttibe dpt panggilan dr sorg mak cik yg mengaku mak mr.K...aku sengeh beb..pompuan mn xepy bile mak mentua col kn..tp aku sentap!!!langit xslalonye cerah kn..aku kene tengking!!!aku tahan sebak..die mtk kami putuskn hubungan ms 2 jugak dan jgn kaco ank die lagi...die nk ank die blaja, xnk smpai abai pelajaran..toksah bcinta lagi...aku diam seribu bahasa..air mate aku menitik satu persatu..hati aku hancor luluh..sbb???sbb aku xkn ubah sorg ank menjadi anak derhaka hy kerana sorg pompuan...antara gurlfren dan mak, pilih lah mak..aku kene mengalah..aku cube col mr.K byk kali tuk inform benda ni tp die xangkat..aku xtau nk buat ape..last2 aku buat keputusan drastik..aku pk mungkin Tuhan nk tunjuk ni la jalan nye tuk aku lari dari die..dh alang2 die xangkat, baik aku diam trus..dan aku hy hantar msg yg aku kire adalah terakhir dr aku...

'hubungan kita smpai di sini shj...sory n tankz 4 everything'


kenapa die xagkat fon??ape jadi lepas 2??ape jadi pada die??ape jadi pada mak die??mcm mn cite kami putus ms aku sem3???sume nye akan bersambung dlm PART 3~~~~~


 

Wednesday, 20 July 2011

kisah KAMI...part 1

al kisah....toyyib...al kisah maka tersebut lah kisah...toyyibbb~~
sang blogger dtg beramai2 mengadap cite puan wanna be nurul..
bile nurul jd puan~~~entah...........kehkehkeh x100

jemput singgah..jemput2..rugi kalo xbc ni..byk input aku nk kongsi ngn korag sume.2 pon kalo korang xmuntah la bile bc sume cite ni nti..hiii...sbb ni sume berkaitan dgn CINTA..cinta ni sape yg xminat??cube ckp ngn haku..sume suke cinta kn....bleh wt korag jd angau kn..haaaa...aku buat entry ni khas tuk blogger sorg ni..dia duk ty mcm mn haku bleh pertahankn cinta ngn mr.K sampai bertahun lamanye..orait dear...dgn RENDAH HATI dan HEPY MOOD, aku cite la dari A saaaaaaaaaaampai Z...satu persatu aku akan cite kn..

check dis out~~~~~~~~~
* entry akan panjag la cket..yela..kami da hampir 6taun bercinta dan hampir 11 tahun kenal..so + la sndiri yea..hihihi

aku knl mr.K ni dari aku form1..kami 1 skolah..die senior aku 2taun.so, at dat time, die form3 la..kat skolah mmg die femes..geng2 die sume femes..ade yg femes sbb nsem tp kbnyakan nye femes sbb nakal.tp nakal2 diorg pon, diorg la harapan skolah sbb diorg sume nye best student.almaklum lah...mak ni nyah dulu skolah budak2 pandai..skolah no 2 top kat negeri ni..hihih..ranking ms 2 la..skrg xtau la yg ke bape..buktinye skrg ni, geng2 die kebanyakan nye graduated from oversea university..skrg sume keje gaji besar..ok2..berbalik pd cite mr.K..aku ms 2 benci sgt kat geng2 die sbb bak kate org ganu ni, diorg ni sume KOYA je lebih..koya 2 mcm prasan la..da la jahat..suke bikin panas kat skolah..mentag2 dak pandai, sukati je nk buat ape..pengetua nk buat ape pon xbleh..yg mampu buat 'bagi tapak tangan..pangggggggggggg....'itu je la..abeh cite..huh..nyampah giler..sampai skrg aku igt ape yg ibu ckp..ibu 2 pengetua kitorg ms 2 la..pompuan..die suh pgl die ibu..' walau mcm mn nakal pon anak2 ibu ni, ibu xkn buag kamu sume sbb ibu tau anak2 ibu sume manusia berguna'..see...baik kn ibu kitorg..hihi..kami xsempat knl pon..aku je la knl die, die xkenal pon aku..nk wt cmne..kite time 2 berak pon mama lagi yg tlg basuh kn..kahkahkah..die skolah sni sampai form3 je..lepas 2, die dpt pmr 8a..if i'm not mistaken la...then, die dpt tawaran ke skolah sains shah pekan, pahang..abeh la cite zaman skolah ni..


selepas 5taun berlalu, aku blaja d kolej matrikulasi kedah lepas abeh spm..aku dpt pggilan dari sorg laki yg mengaku nama die AMER..amer la sgt..nyampah giler..idop2 aku kene tipu..tp xpe, aku lyn aje..lyn2 aku rs serasi sgt2..korang tau x...hy selepas 2 minggu kami kenal, aku yg proposed die supaya kapel ngn aku..hahaha..berani x?sbb aku rs aku xpenah jupe laki yg siesly selesa, 1 kepala ngn aku mcm mr.K...dan yg plg aku xsangke, die STUJU!!!die kate die pon rs cam ape yg aku rs..selesa..rs cm da knl lame..kami pon kapel la..gayut..sume dlm fon je..mn x nye..sorg kedah...sorg melaka..yg pasti, kami kapel dlm keadaan xkenal 1 same lain..jumpe pon xpenah...ermmmm...mn die dapat no aku????mst korag pelik kn..nti aku bg jawapan nye yea~~~akhirnya, kalo xsilap aku, selepas sbulan kami kapel, kami decide nk jumpe kat kg..die kebetulan balik cuti..aku pon tepon mama ckp nk balik..rindu kate aku..hahaha..pdhal balik nk jumpe mr.K..weeknd je beb..see..pengorbanan kena ade..kena sanggup berkorban tau..korban duit..korban masa..korban tenaga..igt 2 anak2 yea~~~dan...........jeng...jeng...jeng....


kami decide nk jumpe kat pantai kat umh aku..aku ni mn knl dgn sape aku kapel..so aku tgu je la tepi kedai kat tepi jalan 2..tgu..termenung je kat tepi tembok jalan..lame giler aku tgu..pusing kiri..pusing kanan..aku da naik fedup...yg mn 1 la mamat ni kn..tgk sorg mamat jalan dr jauh..last2 bukan..bukan lagi..dan bukan...arggghhhhh!!!!!ttibe2~~~~~tuuttt..tuuuttt...tepon aku bunyi...die tepon...*korag jgn terkejut sbb d awl hubungn kami, kami slesa ber AKU KAU...itu yg merapatkn lagi hubungn kami..juz be ourself..no hipokrit..go on dgn ape yg kite selesa..


aku:  mn ko ni...da lame aku tgu...
mr.K: ko buat ape kat situ lame2..aku dr td lagi duk gelak kn  ko..cian ko kn..pusing kiri..pusing kanan..
aku:  ko men2 ngn aku ekk...*sambil gelak2..
mr.K: aku da berjanggut tgu ko kat sni..aku yg sampai dulu dr ko tau..
aku: haaaa???mn ko????
mr.K: ni kat blakang ko ni...


bile aku pusing je...trus terbeliak mate aku..dan ayt pertama aku adalah...........


aku: astaga..ko ke????hahahahaha...

aku rs ade stgh jam kitorg gelak..dan aku xleh tgk muke die..aku nk gelak..hahaha...sepanjag kitorg dating, kitorg hy cite zaman sekolah je..die kutuk aku..aku kutuk die..hahaha..siesly hepy...kami ms 2 mmg tunjuk prangai sbnr..xde cover2..kontrol macho..kontrol cantek..mmg xde..gelak sakan..dr situ la buat kami paham perangai sbnr kami..


cite punye cite, rupenye abg aku yg kasi no aku pd die..mcm mn die knl abg aku??mcm mn abg aku bleh kasi no aku??mcm mn die bleh jumpe aku balik lps abeh zaman skolah??kat mn die dpt kuase cinta pandag pertama selepas tgk aku??semua ni akan bersambug di PART 2...tunggu......................